Pagina's

vrijdag 27 juli 2012

Spannend ...

Na 2 jaar gaan we het eerste weekend van augustus weer op wedstrijd. We reden onze laatste in Uddel in 2009 en daar heeft Djarra zijn eerste klasse III goed uitgelopen: 2 dagen 56 km.
Dit jaar dus weer naar Uddel voor een klasse III, deze keer wordt het 1x 81 km.

Best wel spannend om er zo'n tijd uitgeweest te zijn en dan weer voor het eerst te starten. Ik had voor de laatste twee weken rustig werk gepland, hij is er namelijk helemaal klaar voor. En dan krijgt hij een trap na een heerlijke rit door even niet opletten ... Flinke wond aan de voor-binnenkant van zijn linker voor been, maar niet kreupel hierop. Dus het was een spannende week: Maandag is het rond de wond super dik, dinsdag is dit naar zijn voorknie gezakt en woensdag naar de binnenkant van zijn pijpbeen. Mooie wondgenezing, maar ja wel spannend. Vandaag rustig gelongeerd en dat zag er goed uit.

Los hiervan had hij gister een check up van Karianne Ruth en hij heeft het groene licht gekregen voor de wedstrijd. Zondag een klein ritje met veel kleine rond gereden galopjes om te zien of alles nog werkt ... ;-) En dan wordt het aftellen.

Geen opmerkingen: