Pagina's

zondag 1 februari 2015

Even pas op de plaats


Gister met rijden ging het niet lekker heel veel spanning in zijn boven lijn. Ik ben 1,5 uur bezig geweest om fijne ontspanning te krijgen.

Dan gaat er wel een lampje branden: Afgelopen zaterdag na een hele fijne training in Coevorden was de terug reis weer lang. Na 2 uur rustig traileren en bijna thuis blijkt de A28 vanaf Hoevelaken volledig afgesloten en iedereen wordt de A1 richting Amsterdam op gestuurd. Voor het zover is sta je dan al even in de file. Meteen bij Amersfoort Noord er maar afgegaan om via Amerfoort naar Leusden te rijden - alles bij elkaar een extra half uur.

Thuis komt Djarra heel gespannen, hoofd hoog, snel en stuiterend de trailer af ..... Normaal neemt hij eerst nog een hap hooi en komt dan voetje voor voetjes beheerst de trailer af. Hij had wel goed gegeten dus toen niet veel aandacht aan besteed. De dagen daarna rustig aan gedaan, beetje vrij. Vrijdag een fijne buitenrit, Vanwege het ijs op de vele plassen rustig stap - draf ritje.

Vandaag dus even alle tijd genomen om aan de hand hem langzaam los te werken. Steeds weer naar ontspanning laten komen. Beetje buigen en weer rust. Beetje langer zijwaards en weer rust. Heel even met de bijzet erbij gestapt tot hij ook daar weer in ontspande. Toen weer vrij een rustig verzameld drafje gevraagd dat ging heel fijn. Even op een volte zijwaard en daarna voorwaards neerwaards wat hij prachtig deed.

We zullen even rustig de komende dagen werken aan ontspannen aanspanning.

Geen opmerkingen: