Pagina's

woensdag 25 februari 2015

Van alles wat


Jaarlijkse APK keuring heeft Djarra weer met vlag en wimpel doorstaan. Aandachtspunt was te veel spanning in zijn voorhand en dat klopte, want zijn diafragma zat behoorlijk vast. Mariska heeft hem weer heel fijn behandeld en ruimte gegeven in zijn beweging. Na een paar dagen rust heb ik dat al rijdend meteen gemerkt, zo lekker ruim hij weer stapte en draafde.

Zaterdag dit bevestigd gekregen tijdens een klein buitenritje in regen en hagel, maar hij liep heerlijk.

Zondag had ik 's morgens dressuur les. Het werken aan de hand is uitgebreid met een begin van de travers. Karina heeft Djarra en mij laten zien hoe het moet en wat doet Djarra dan enorm zijn best! Daarna erop gestapt en een fijne les gehad.

Daarna had ik een verrassing voor Djarra. Na een uitgebreide pauze op de P boven Kootwijk nog een heerlijk ritje met Els en Magic. Djarra liep helemaal te dansen en zo blij weer met een maatje lekker buiten te trainen.

Vandaag springlesje van Lammert waar hij ook laat zijn hoe hij groeit. In plaats van eerst balkjes lopen meteen een laag kruisje met een drafbalkje. Hij keek niet op of om en draafde er zo overheen. Later nog lekker rond gegalopeerd over een combinatie van 2 lage hindernissen, helemaal blij, voorwaards en ontspannen!
Dit was onze voor bereiding voor Djarra's eerste cross les zaterdag aanstaande.


Geen opmerkingen: