Pagina's

zondag 11 januari 2009

Weekendje wandelen

Gisteren samen met een vriend en Djarra 2 uur lang in een zo goed als van mensen verlaten bos gewandeld. Het was zalig. Lekker met z'n allen genieten van de winterse kou en een stil bos. Heerlijk om te zien dat Djarra nu zelfstandig z'n weg leert zoeken. Hij kan nu heel ontspannen maar bedachtzaam een stuk bevroren parkeerplaat over steken.

Vandaag heb ik hem de andere kant mee op genomen. Eerst over een industrie terrein waar de vrachtwangens die er staan niet eng meer zijn, maar je moet ze nog wel in de gaten houden met een bedachtzame blik. Langs de Dorrestijnweg richting de Wieksloot. Hier was het ruiterpad slecht begaanbaar, maar in de randjes hebben we ons een weg gebaand. Daarna terug langs het fietspad van de Biltseweg. Hier in een zacht en vlak paadje heeft hij even super ruim en ontspannen de benen gestrekt in een forse draf. Helaas leg ik dat na 500 meter echt af dus op mijn vraag om weer gas terug te nemen gaat hij weer naar stap. Zo vol kracht en toch zo braaf in de omgang, hij is echt zo super lief.
Thuis wachtte er in de wei een verrassing, want iemand had kuil in de wei gelegd. Dus lekker zonder deken in het zonnetje gezet.

Het was een prachtig winters weekend!

Geen opmerkingen: