Pagina's

zondag 20 mei 2018

Helemaal happy



"Liefde gaat door de maag" is een bekend gezegde. Sinds vorige week mochten de paarden weer op het gras en sinds vandaag kan dat weer 24/7. Dus als ik Djarra 's morgens naar de wei breng kan hij meteen door naar het gras! Dus die is zo blij als een konijn, helemaal happy!

Met je vrienden in de wei staan is leuk, maar het gaat er soms wat hard handig aan toe. Zo had hij een bijtwond op zijn ribben opgelopen. Huid en haar waren eraf, dat waren de boven tanden van een vriend geweest en het geneest binnen een week. Alleen hadden de ondertanden subcutaan letsel veroorzaakt, dat was pas 2 dagen later zichtbaar in dik worden. Nu na een week is dat ook opengebroken en op weg naar genezing.
In de tussen tijd Djarra gelongeert en aan de hand gewerkt. Hij  heeft super verzameld gedraafd, mooi zacht in de hand. Helaas er kan geen zadel op dus rijden was geen optie.

Vandaag zonder zadel op hem gestapt, kan net als ik met mijn dijbeen niet te ver naar achter kom. In de schaduw van de bomen wat stap werk gedaan. Heerlijk!
Hij is zo relaxed en voorwaarts en werkwillig. Na 20 minuten zijn we klaar en mag hij naar de wei. Ook hij weer helemaal happy  ;-)



Geen opmerkingen: